Ijzersterke kwaliteit Altijd dé beste prijs Ongelooflijk maatwerk 7000m² showterrein
HOOK IT UP MET EDUARD
Previous
Next

Aanhangwagens & Onderdelen | Inkoop & Verkoop | Verhuur | Reperatie & Onderhoud | Producent | Bestickering

Welkom op de website van van Welpen BV. Een echt familiebedrijf gevestigd in het mooie Twente. Met passie voor transport leveren wij al 17 jaar diverse aanhangwagens en trailers. Wij zijn o.a. dealer van Eduard, Vlemmix, Böckmann, Anssems, Hulco en producent van ons eigen merk Rowe-Trailer. Wij hebben een groot assortiment aan aanhangwagens en onderdelen. Wij leveren deze rechtstreeks uit onze voorraad op ons showterrein van 7000 m². Naast onze eigen productie, kopen wij onze rechtstreeks in bij onze dealer en zijn dus geen tussenhandel. Hierdoor hebben wij dé laagste prijs van Nederland voor vrijwel alle bakwagens. Ook voor de inkoop van uw gebruikte aanhangwagens, reparatie en onderhoud, verhuur, maatwerk of bestickering kunt u bij ons terecht. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en dat voor de juiste prijs. Bezoek onze website of kom langs!

R O W E – T R A I L E R | Betrouwbaar op weg

Van Welpen BV is een Europese aanhangwagen producent van het merk ROWE-Trailer. Wij bouwen de ideale transportoplossingen voor het vervoeren van voertuigen, goederen of bijvoorbeeld bouwmaterialen. Wij denken mee met onze eindgebruikers; met name bouwers, tuinbouwers, hoveniers, groenwerkers en motorsporters. Onze ROWE-Trailers zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en gewichten. ROWE-Trailer heeft een ruime keuze aan accessoires en deze maken het mogelijk om de aanhangwagen zelf samen te stellen op individuele wensen. 

De passie voor innovatieve transportoplossingen is al meer dan 20 jaar onze drijfveer. Het team van Van Welpen B.V. werkt met een helder doel: wij bouwen aanhangwagens die zijn afgestemd op de behoeften van de eindgebruiker en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. ROWE-trailers worden gemaakt volgens ISO-norm 9001 en 14001, COC-verklaring en gecertificeerd door de RDW. ROWE-trailers zijn via een nationaal verkoopnetwerk in heel Nederland en België verkrijgbaar.

Onze merken

Winkelmand