Aanhanger banden

Aanhanger banden

Wanneer u op zoek bent naar de juiste aanhanger banden voor bijvoorbeeld uw bakwagen, gesloten aanhanger of huif aanhanger bent u bij Van Welpen aan het juiste adres. Nadat u contact opneemt met ons helpen wij u bij het vinden van de juiste banden voor uw aanhanger. Bijvoorbeeld hebben wij banden van uitstekende kwaliteit, verschillende maatvoeringen en altijd op voorraad. Alleen als u bij Handelsonderneming van Welpen een aanhanger aanschaft, krijgt u altijd een gratis reservewiel die bij het optiepakket is inbegrepen.

Veiligheid
Altijd veilig onderweg met uw beladen aanhanger. Zo moet u zorgen voor veilige banden met een goed bandenprofiel, geen scheuren en de juiste bandenspanning. Laat uw banden controleren als deze 6 jaar of ouder zijn. Wij adviseren u dit jaarlijks te controleren en indien nodig de banden te vervangen. De vervangingskosten van uw banden wegen niet op tegen het risico van een klapband onderweg.

Bandenspanning
Ter illustratie, de maximale bandenspanning van uw aanhangwagen staat op de band vermeldt. Bovendien moet de bandenspanning van de aanhangwagen altijd gecontroleerd worden bij een koude band, niet direct na een lange rit. Zodoende wordt het maximale laadvermogen van de banden vaak ook de maximale spanning gezet. Vervoerd u vaak onder het maximale laadvermogen, kunt u de spanning wel iets onder het maximale zetten. Meestal wordt de bandenspanning uitgedrukt in de waarde BAR of PSI.

aanhanger banden.

aanhanger banden

aanhanger banden

banden aanhanger