Aanhanger bestickeren

Uw aanhanger bestickeren
Wanneer u vaak rijdt met uw aanhanger, is het wellicht de moeite waar om uw aanhanger te laten bestickeren. Zo creëert u met het bestickeren van uw aanhanger een professionele uitstraling en bekendheid voor uw bedrijf, sportclub of vereniging. Bovendien heeft een aanhanger de ideale ondergrond voor een duidelijke reclameboodschap.

Voertuigreclame werkt!
Het laten bestickeren van uw aanhanger is een eenmalige investering. Daarom kan uw bestickerde aanhanger bijvoorbeeld dienen als rijdend promotiemiddel voor uw bedrijf, sportclub of vereniging. Uit onderzoek is gebleken dat voertuigreclame werkt! Een effectieve en duurzame manier van reclame maken, als u nu de weg op gaat of uw aanhanger goed in zicht parkeert bij een bijvoorbeeld een drukke kruising. Vervolgens kunt u uw aanhanger laten opvallen met foto’s, teksten of bedrijfslogo’s. Bovendien is vrijwel elke aanhanger te bedrukken.

 

Op onze website vindt u voldoende voorbeelden van huif aanhangers, gesloten aanhangers, paardentrailers en schamelwagens. Ook hebben wij voorbeelden van kippers voor hoveniers of autotransporters voor de auto dealers online staan. Alles voertuigen zijn te bedrukken met reclame, logo’s of bedrijfsgegevens.

Wilt u ook reclame op uw aanhanger? Neem dan contact met ons op.

Onderstaande enkele voorbeelden van onze eigen aanhangwagens met reclame voor verhuur

aanhanger bestickeren

aanhanger bestickeren

aanhanger bestickeren

aanhanger bestickeren