Aanhanger disselslot

Aanhanger disselslot

Gesteld dat u uw aanhangwagen wilt beveiligen kunt u het beste gebruik maken van een aanhanger disselslot. Daarom leveren wij disselsloten van het goedgekeurde merk KNOTT.  Door middel van een overzetslot in combinatie met een discusslot kunt u uw aanhangwagen goed beveiligen. Doordat een disselslot (overzetslot) handig te monteren is op de koppeling van uw aanhanger kunt u hiermee snel en makkelijk uw aanhangwagen op slot zetten.

Online bestellen

Een aanhanger disselslot past vrijwel op alle aanhangwagens als bakwagens, gesloten aanhangwagens, huifaanhangers, enzovoort. Bovendien levert Handelsonderneming van Welpen bij elke verkochte aanhangwagen een aanhanger disselslot. Ook is dit disselslot van het goedgekeurde merk KNOTT en zit het in het optiepakket dat u gratis krijgt bij uw aankoop. Bovendien kunt u aanhanger disselsloten uiteraard ook los kopen. Zoals gezegd zijn deze online te bestellen in onze onderdelenshop, in de categorie anti-diefstal.

Disselslot opbergen

Om uw disselslot, safety ball en andere materialen goed en veilig op te bergen, hebben wij disselkisten. Deze disselkisten zijn voor het opbergen van materialen, in een veilige harde kunststoffen box. Deze opbergbox is van het merk Stabilo, spat waterdicht, geïntegreerd T-slot, B 51cm x H 34,5cm x D 30cm, materiaal: kunststof, polypropyleen spuitgieten, kleur: zwart en een dikte van 3 mm. Ook de disselkisten zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Beveiliging aanhanger

Op uw aanhangwagen goed te beveiligen adviseren wij om deze af te sluiten met een disselslot en safety ball. Een safetyball is een kunststof kogel welke je kan gebruiken voor overdeksloten, om ontkoppelen te blokkeren. Bij Handelsonderneming van Welpen, ontvangt u ook een eigendomsbewijs. Om bij diefstal aan te tonen dat u de rechtsgeldige eigenaar bent van de aanhangwagen.

aanhanger disselslot

aanhanger disselslot

aanhanger disselslot

aanhanger disselslot