Aanhanger disselslot

Disselslot

Voor het beveiligen van uw aanhangwagen, kunt u het beste gebruik maken van een disselslot. Wij leveren disselsloten van het goedgekeurde merk KNOTT. Dit disselslot, oftewel overzetslot, wordt gemonteerd in combinatie met een discusslot. Een disselslot (overzetslot) is handig te monteren op de koppeling van uw aanhanger. U kunt hiermee snel en makkelijk uw aanhangwagen op slot zetten. Disselsloten passen op bakwagens, gesloten aanhangwagens, huifaanhangers, multitransporters, autotransporters, plateauwagens en trailers. Bovendien levert Handelsonderneming van Welpen bij elke verkochte aanhangwagen een aanhanger disselslot. Dit disselslot van het goedgekeurde merk KNOTT, zit het optiepakket dat u gratis krijgt bij uw aankoop. U kunt de disselsloten uiteraard ook los kopen en zijn online te bestellen in onze onderdelenshop, in de categorie anti-diefstal.

Disselkist
Om uw disselslot, safety ball en andere materialen goed en veilig op te bergen, hebben wij disselkisten. Deze disselkisten zijn voor het opbergen van materialen, in een veilige harde kunststoffen box. Deze opbergbox is van het merk Stabilo, spat waterdicht, geïntegreerd T-slot, B 51cm x H 34,5cm x D 30cm, materiaal: kunststof, polypropyleen spuitgieten, kleur: zwart en een dikte van 3 mm. Ook de disselkisten zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Beveiliging aanhanger
Op uw aanhangwagen goed te beveiligen adviseren wij om deze af te sluiten met een disselslot en safety ball. Een safetyball is een kunststof kogel welke je kan gebruiken voor overdeksloten, om ontkoppelen te blokkeren. Bij Handelsonderneming van Welpen, ontvangt u ook een eigendomsbewijs. Om bij diefstal aan te tonen dat u de rechtsgeldige eigenaar bent van de aanhangwagen.

safety ball aanhanger
los slot