Aanhanger netten en huiven

Aanhangwagennetten

Een aanhangwagennet is perfect voor het beschermen van uw lading tijdens het vervoer. Het is voordelig en makkelijk om uw lading te vervoeren en u voldoet hiermee aan de wet en regelgeving van transport. Het is verplicht om uw lading veilig te vervoeren en met een aanhangwagen net vervoert u uw lading netjes en veilig. U voorkomt hiermee dat het tijdens het vervoeren uit de aanhangwagen valt bij onverwachte verkeersmanoeuvres. Een aanhangwagennet wordt vaak bevestigd op een bakwagen (open aanhangen). Dit kan uiteraard in de uitvoering enkelasser, tandemasser, geremde aanhangwagen of een ongeremde aanhangwagen. Wij hebben in onze webshop aanhangwagennetten te koop en u krijgt deze geleverd met een draagtas. De aanhangwagennetten zijn altijd voorzien van een boord met elastiek. Wij adviseren altijd om een aanhangwagen net ongeveer 15 tot 25 cm groter aan te schaffen dan uw aanhanger. Dit maakt het bevestigen van het aanhangernet makkelijker.

Aanhangwagen huif

Op zoek naar een losse huif voor uw aanhanger? Geen probleem! Wij verkopen ook losse huiven om uw aanhangwagen uit te breiden. Aanhangers met huif zijn er in diverse modellen en dit geldt ook voor alleen de huiven. Aanhangwagen huiven zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. U kunt een huif altijd in een later stadium laten monteren op uw aanhangwagen. De huiven die wij aanbieden zijn kleurvast en verkleuren dus niet door zonlicht of andere weersomstandigheden. De kleuren die wij standaard voor aanhanger huiven leveren zijn blauw en grijs. Mocht u toch op zoek zijn naar een andere kleur, neemt u dan even contact met ons op.

Op onze website vindt u ook enkele aanhangwagens met huif. Dit zijn complete huif aanhangers  en deze worden altijd voorzien van een gratis optiepakket bestaande uit: reservewiel, eigendomsbewijs, safety ball en een disselslot. De huifaanhangwagens zijn geheel gegalvaniseerd en worden afgeleverd volgens de E.E.G. richtlijnen, RDW toegelaten en met een E.d. of C.o.c. verklaring.