IJZERSTERKE KWALITEIT   |   ALTIJD DÉ BESTE PRIJS   |   ONGELOOFLIJK MAATWERK   |   JARENLANGE ERVARING

Aanhanger reparatie

Aanhanger reparatie

Aanhanger reparatie is mogelijk bij Van Welpen Handelsonderneming. Aanhangers worden vaak volledig beladen en dit soms op de verkeerde manier. Na het gebruik van enkele jaren is het niet zo raar dat er op een gegeven moment een onderdeel kapot gaat. In dat geval is reparatie nodig. De reparatie kan gaan om bijvoorbeeld schadeherstel, elektra reparaties, nieuwe banden, las werk van koprek of opzetborden, reparatie van huiven of een volledige onderhoudsbeurt van uw aanhanger.

Professioneel gebruik

Gebruikt u uw aanhanger dagelijks als ondernemer? Dan is onderhoud en/of reparatie aan uw aanhanger zeker noodzakelijk. Als hovenier, schilder, marktkoopman, autodealer, aannemer of wegenbouwer bent u uw aanhanger voor werkzaamheden dagelijks nodig. Pech of onveilig de weg op is geen optie.

Wij voorzien uw aanhanger van onderhoud en reparaties. In onze werkplaats hebben wij alle nodige onderdelen en zijn wij voorzien van het juiste apparatuur en gereedschap. Wij gaan vakkundig te werk en controleren na reparaties uw aanhanger nogmaals volledig. De onderdelen die wij gebruiken bij vervanging en reparatie kunt u uiteraard ook zelf kopen in onze webshop. Sommige onderdelen zijn makkelijk zelf te vervangen en kunt u prima online bestellen! In onze webshop vindt u aanhanger verlichting, neuswielen, disselkisten, disselslot, zeilen, netten, gaaskleden, bevestigingsmateriaal, lieren, sjorbanden, bindrails en nog veel meer aanhanger onderdelen.

Op zoek naar aanhanger reparatie? Neemt u dan contact met ons op.

Banden aanhanger – Remmen aanhanger – Bevestigingsmateriaal aanhanger – Koppeling/oplooprem aanhanger – Verlichting aanhanger – Uitbreiding aanhanger

Winkelmand

close
Scroll To Top