Autotransporter

Autotransporter

De autotransporter
Een plateauwagen zonder zijborden maar wel uitgevoerd met een gelaste reling, noemen we een autotransporter. Een auto-transporter wordt ook wel een auto ambulance of oprijwagen genoemd. De autotransporters die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zoals een laadvloerhoogte van 56cm, 63cm en 72cm. De oprij hoek wordt bepaald door de lengte van de oprijplaten en de laadvloerhoogte van de autotransporter. De oprijplaten van de autotransporter zijn 246cm lang en worden standaard bij elke transporter geleverd. Deze oprijplaten zijn standaard uit staal vervaardigd en kunnen op aanvraag ook aluminium uitgevoerd worden. De auto-transporter heeft een lange dissel, anti slip oprijplaten en een vloerplaat uit één stuk, lier (elektrisch of handpomp) en opklapbaar neuswiel. De transporter wordt veelal ingezet voor het vervoeren van personenauto’s. Wij leveren veelal autotransporters van het merk: Eduard.

Auto-transporter van Eduard
De autotransporters van Eduard Trailers behoren top het topsegment van de markt. Er worden continu verschillende autotransporters geproduceerd en tussentijds geïnnoveerd. Mede door een extra verstevigde chassis, vloerplaats uit één stuk, bindhaken binnen en buiten de laadbak en een uitgebreid gamma van afmetingen en laadvermogens. Bekijk het assortiment van onze Eduard autotransporters op onze website op de pagina transporters. Staat uw gewenste autotransporter er niet bij? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Auto-transporter op maat
De wielen van een autotransporter bevinden zicht onder de laadbak en hierdoor kunt u de gehele breedte benutten als laadvloer voor de auto. De autotransporter is verkrijgbaar in de breedtes: 150cm, 160cm, 180cm en 220cm. Het bruto laadvermogen van een (auto) transporter is 750kg t/m 3500kg. Voor een transporter moet u in het bezit zijn van een BE rijbewijs.

Autotransporter huren

Bent u op zoek naar een autotransporter om te huren? Dan bent u bij Handelsonderneming van Welpen aan het juiste adres! Wij verhuren autotransporters, multitransporters en plateauwagens. Wij vragen voor het huren van een autotransporter geen borgkosten. Bovendien hanteren wij lage dagprijzen en kunt u bij ons voordelig een autotransporter huren. Bij het huren van de aanhanger koppelen wij deze voor u aan, leveren deze met een disselslot, sjorbanden en touwen. Bekijk onze pagina verhuur.