IJZERSTERKE KWALITEIT   |   ALTIJD DÉ BESTE PRIJS   |   ONGELOOFLIJK MAATWERK   |   JARENLANGE ERVARING
- Ijzersterke kwaliteit - - Altijd dé beste prijs - - Ongelooflijk maatwerk - - Jarenlange ervaring -

Autotransporter

Autotransporter

Een plateauwagen zonder zijborden maar wel uitgevoerd met een gelaste reling, noemen we een autotransporter. Ook wordt een autotransporter wel een auto ambulance of oprijwagen genoemd. Doordat de transporters die wij aanbieden verkrijgbaar zijn in verschillende maten is er voor iedere toepassing een beschikbaar. Zoals een laadvloerhoogte van 56cm, 63cm en 72cm. De oprij hoek wordt bepaald door de lengte van de oprijplaten en de laadvloerhoogte. Daardoor worden de oprijplaten van 246cm lang standaard bij elke transporter geleverd. Door middel van de standaard uit staal vervaardigde oprijplaten kunt u elk gewenst voertuig opladen. Maar ook kunnen de oprijplaten op aanvraag ook aluminium uitgevoerd worden. Bovendien heeft de auto-transporter een lange dissel. Ook is deze voorzien van anti slip oprijplaten en een vloerplaat uit één stuk, lier (elektrisch of handpomp) en opklapbaar neuswiel. Vandaar dat de transporter veelal ingezet voor het vervoeren van personenauto’s.

Transporter van Eduard

De autotransporters van Eduard Trailers behoren top het topsegment van de markt. Er worden continu verschillende autotransporters geproduceerd en tussentijds geïnnoveerd. Mede door een extra verstevigde chassis, vloerplaats uit één stuk, bindhaken binnen en buiten de laadbak. Bekijk het assortiment van onze Eduard op onze website op de pagina transporters. Staat uw gewenste autotransporter er niet bij? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Transporter op maat

De wielen bevinden zicht onder de laadbak en hierdoor kunt u de gehele breedte benutten als laadvloer voor de auto. De autotransporter is verkrijgbaar in de breedtes: 150cm, 160cm, 180cm en 220cm. Het bruto laadvermogen van een (auto) transporter is 750kg t/m 3500kg. Voor een transporter moet u in het bezit zijn van een BE rijbewijs.

Autotransporter huren

Bent u op zoek naar een autotransporter om te huren? Dan bent u bij Handelsonderneming van Welpen aan het juiste adres! Wij verhuren autotransporters, multitransporters en plateauwagens. Wij vragen voor het huren van een autotransporter geen borgkosten. Bovendien hanteren wij lage dagprijzen en kunt u bij ons voordelig een autotransporter huren. Bij het huren van de aanhanger koppelen wij deze voor u aan, leveren deze met een disselslot, sjorbanden en touwen. Bekijk onze pagina verhuur.
Winkelmand