Multitransporter

Multitransporter

Een multitransporter is een plateauwagen met extra mogelijkheden voor het vervoer van voertuigen en machines. Doordat de aanhanger is voorzien van opties als oprijplaten en een lier is het een zeer uitgebreid set. Deze lier, ook wel handlier genoemd, is speciaal ontwikkeld om gecontroleerd het rijdend materiaal op de aanhanger te lieren. Daartoe is de aanhangwagen ook geschikt als gewone plateau wagen en wordt ook wel de ideale alleskunner genoemd. Vandaar dat een multitransporter vaak wordt gebruikt voor professioneel vervoer, ondernemers, autobedrijven, etc.

  • De wielen van de aanhangwagen bevinden zich onder de laadbak
  • De oprijplaten worden opgeborgen in de opberglades onder de laadvloer
  • Laadvermogen van 750kg t/m 3500kg
  • Breedte mogelijkheden: 150, 160, 180, 200 en 220 cm breed

Verschillende types te koop
Ben u op zoek naar een multitransporter om te kopen? Wij hebben verschillende types en maten op voorraad staan. Veel van onze aanhangwagens zijn van het merk Eduard. Kwalitatief en voor professioneel gebruik. De transporters van Eduard worden steeds geïnnoveerd en behoren tot de top van de markt. Mede door de extra verstevigde chassis, vloerplaat uit één stuk, bindbaken binnen en buiten de laadbak en een uitgebreide gamma van afmetingen en laadvermogens. Bij ons op de vestiging hebben wij een grote voorraad aan verschillende uitvoeringen van multitransporters, autotransporters en plateauwagens. Mochten de gewenste afmetingen van uw aanhangwagen afwijken van de standaard aanhanger afmetingen, dan kunnen wij deze bestellen.

Opties Multitransporter
Multitransporters zijn uit te breiden met o.a. een reservewiel, sjorbanden, wielstop, aluminium bodemplaat, werkend hydraulisch systeem schokdempers, huiven, zeilen en neuswiel.

Optiepakket Multitransporter
Bij een multitransporter krijgt u een gratis optiepakket bestaande uit: gaaskleed, safetyball, insteek disselslot, overzetslot, eigendomsbewijs en een disselslot.

Multitransporter

Multitransporter

Multitransporter huren

Op zoek naar een multitransporter om te huren? Wij hebben in ons verhuur aanbod ook enkele multitransporters, autotransporters en nog meer aanhangwagens . Op onze pagina verhuur vindt u verschillende type aanhangwagens om te huren voor de laagste prijzen! Ook bij de huur van een aanhangewagen betaalt u geen borgkosten.