Aanhanger huren

U wilt een aanhanger huren

Voor het huren van een aanhanger, kunt u een kijkje nemen op ons verhuur aanbod. Een bakwagen, gesloten aanhanger, huif aanhanger, multitransporter, schamelwagen, bagagewagen, paardentrailer, gesloten schamelwagen, kipper aanhanger, driezijdige kippen aanhanger, kortom: wij bieden vele aanhangwagens en trailers aan voor verhuur.

Voordeel bij Handelsonderneming van Welpen
U betaald bij ons geen BORG. Als u bij ons komt om een aanhanger te huren, wordt deze voor u aangekoppeld. U geeft aan hoelang u de aanhanger wilt lenen en betaald de huurprijs hiervan. Wij hanteren lage prijzen, geen borg en geven u de nodige materialen mee die wellicht van pas komen. Zoals sjorbanden, dissesslot, net of dekzeil en touwen.

Enkele verhuur aanhangwagens

aanhanger huren

aanhanger huren

aanhanger huren

aanhanger huren

Verhuur van aanhangwagens

Voor het huren van een aanhangwagen, bakwagen, gesloten aanhangwagen, enzovoort, zijn wij een rechtsgeldig legitimatiebewijs nodig. Wij regelen het ‘papier werk’ en de verzekering van het verhuur. Daarbij werken wij met dagprijzen voor het huren van een aanhanger. Deze prijzen staan vermeld onze de pagina verhuur. Hier vindt u de actuele prijzen voor het huren van bijvoorbeeld een schamelwagen of het huren van een paardentrailer. Ook vermelden wij hierbij als u in het bezit moet zijn van een BE rijbewijs.

Wanneer u een aanhangwagen wilt huren voor meer dan een week wordt geadviseerd om even contact met ons op te nemen. Vaak bij het huren van 7 dagen over langer, maken wij een totaalprijs die in uw voordeel is. Dit is wel afhankelijk van het type aanhanger dat u gaat huren.

Aanhangers huren Overijssel, bakwagens, paardentrailers en meer. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.