Aanhanger huren

Aanhanger huren

U heeft gezocht op aanhanger huren. Dat wil zeggen dat u een aanhanger nodig heeft voor het vervoeren van een vracht. Vervolgens bent u uitgekomen bij Van Welpen. Niet alleen vindt u bij Van Welpen nieuwe of gebruikte aanhangers in het assortiment. Ook wanneer u zoekt naar een aanhanger om te huren bent u daarvoor aan het juiste adres bij Van Welpen. Zo beschikken wij over een ruime assortiment als het gaat over verhuur aanhangers. Voor vrijwel iedere klus hebben wij een geschikte aanhanger voor u beschikbaar.

Niet is Van Welpen een van de goedkoopste partijen om een aanhanger te huren. Ook betaalt u bij ons geen borg wanneer u besluit een aanhanger te huren. Daarnaast krijgt u van ons ook allerlei veiligheid extras mee voor het zekeren en veilig vervoeren van uw lading. Zoals gezegd hebben wij voor vrijwel iedere klus een geschikte aanhangwagen beschikbaar. Wilt u weten welke aanhangwagens wij beschikbaar hebben voor uw klus? Neem dan een een kijkje op de verhuur pagina.

Enkele verhuur aanhangwagens

aanhanger huren

aanhanger huren

aanhanger huren

aanhanger huren

Verhuur van aanhangwagens

Voor het huren van een aanhangwagen als bijvoorbeeld een bakwagen, gesloten aanhangwagen, enz. zijn wij een rechtsgeldig legitimatiebewijs nodig. Wij regelen het ‘papier werk’ en de verzekering van het verhuur. Daarbij werken wij met dagprijzen voor het huren van een aanhangwagen. Deze prijzen staan vermeld onze de pagina verhuur. Hier vindt u de actuele prijzen voor het huren van bijvoorbeeld een schamelwagen of het huren van een paardentrailer. Ook vermelden wij hierbij als u in het bezit moet zijn van een BE rijbewijs.

Wanneer u een aanhangwagen wilt huren voor meer dan een week wordt geadviseerd om even contact met ons op te nemen. Vaak bij het huren van 7 dagen over langer, maken wij een totaalprijs die in uw voordeel is. Dit is wel afhankelijk van het type aanhanger dat u gaat huren.

Wanneer u een aanhangwagen wilt huren bent u daarvoor aan het juiste adres bij Van Welpen
Zo beschikken wij over een divers aantal verhuur aanhangers. Wilt u een aanhanger huren?
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.