Ijzersterke kwaliteit Altijd dé beste prijs Ongelooflijk maatwerk 7000m² showterrein

Bestickering

Aanhanger bestickering

Wanneer u een aanhanger wilt laten voorzien van bestickering bent u daarvoor aan het juiste adres bij Handelsonderneming Van Welpen. Door middel van een opvallend design op uw aanhangwagen kunt u uw aanhanger meer laten zijn dan een verlengstuk van uw vervoermiddel. Zo kunt u, wanneer u uw aanhanger laat voorzien van bestickering of belettering uw aanhangwagen maken tot een reclame object. Doordat u uw bedrijfslogo, diensten of producten op uw aanhanger plaatst creëert u een professionele uitstraling en meer naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Vele toepassingen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bestickeren of beletteren van uw aanhanger. De ontwerpen worden aangepast aan de grote van uw aanhanger, gesloten aanhangwagen, koelwagen, paardentrailer, etc. Reclame op uw aanhanger, is net als bij carwrapping, een mooie manier om uw bedrijf te promoten op de weg.

Elk type aanhanger

Persoonlijk advies

Hoge kwaliteit

Professionele indruk

Naamsbekendheid

Promoot uw bedrijf

Wanneer u rond rijdt met een niet bestickerde aanhangwagen is dit een gemiste kans. Waneer u vijf of duizend kilometers op een dag rijdt maakt niet uit. Het bestickeren of beletteren van uw aanhangwagen is een eenmalige investering waarbij u uw bedrijf promoot op de weg. Op diverse soorten aanhangwagens zijn bestickeringen en beletteringen mogelijk. Wilt u weten of uw aanhangwagen geschikt is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Verder staat Handelsonderneming Van Welpen garant voor een jarenlange belettering of bestickering van uw aanhanger.

Mogelijkheden bestickering

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bestickeren of beletteren van uw aanhanger. De ontwerpen worden aangepast aan de grote van uw aanhanger, gesloten aanhangwagen, koelwagen, paardentrailer, etc. Reclame op uw aanhanger, is net als bij carwrapping, een mooie manier om uw bedrijf te promoten op de weg. Opvallende ontwerpen, subtiele belettering of full colour stickers zijn mogelijk op uw gesloten aanhangwagen, bakwagen of huif aanhanger.

Vraag informatie aan

Wilt u ook opvallend de weg op met uw voertuig in combinatie met een bestickerde aanhangwagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij verzorgen de belettering of bestickering van uw aanhanger en zorgen dat dit kwalitatief en netjes wordt afgewerkt voor een strak resultaat!

Inmiddels hebben wij vele aanhangwagens van verschillende bedrijven mogen voorzien van een bestickering of belettering. Nogmaals alle voordelen van het bestickeren of beletteren van uw aanhangwagen op een rijtje. Wilt u advies over het laten bestickeren van uw aanhanger? Of wilt u een afspraak inplannen voor het laten bestickeren van uw aanhanger? Neem dan contact op met Van Welpen en vraag naar de mogelijkheden.

Winkelmand