Ijzersterke kwaliteit Altijd dé beste prijs Ongelooflijk maatwerk 7000m² showterrein

Reparatie en Onderhoud

Waarom onderhoud?

Onderhoud en reparatie van uw aanhangwagen is van belang om de levensduur van uw aanhangwagen te verlengen. Aanhangwagens worden vaak volledig beladen en vaak op de verkeerde manier. Na het gebruik van enkele jaren is het niet zo raar dat er op een gegeven moment een onderdeel aan vervanging toe is of kapot gaat. In dat geval is er reparatie nodig aan uw aanhangwagen. Bij reparatie kunt u denken aan bijvoorbeeld schadeherstel, elektra reparaties, nieuwe banden, laswerkzaamheden of montage van koprek of opzetborden, reparatie van huiven of montage van huiven. Ook voor een volledige onderhoudsbeurt van uw aanhanger, kunt u een afspraak met ons maken. Klik dan hier.

Onze werkplaats

In onze werkplaats hebben wij alle nodige onderdelen en zijn wij voorzien van het juiste apparatuur en gereedschap. De onderdelen die wij gebruiken bij vervanging en reparatie kunt u uiteraard ook zelf kopen in onze webshop. De onderdelen zijn verschillende merken zoals; AL-KO, KNOTT, Tralert, Novio, Winterhoff, Veba, etc. Enkele onderdelen komen uit eigen fabricaat en zijn vaak volledig gegalvaniseerd of van aluminium. Er zijn ook onderdelen zelf te vervangen en kunt u prima online bestellen. In onze webshop vindt u aanhangwagen o.a. aanhanger-verlichting, neuswielen, disselkisten, disselsloten, netten, gaaskleden, bevestigingsmateriaal, lieren, sjorbanden en bindrails.

Reparatie of onderhoud nodig? Maak snel een afspraak

Onderhoudsrapport

Bij de aankoop van uw aanhangwagen krijgt u bij H.O. van Welpen een onderhoudsrapport en gratis uw 1ste onderhoudsbeurt op uw aanhangwagen. Deze wordt uitgevoerd na 12 maanden van aankoop. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw aanhangwagen gecontroleerd op remmen, onderstel, verlichting, banden, dissel, koppeling, houten of aluminium platen en eventuele opbouw. Mocht er iets kapot zijn of aan vervanging toe, dan nemen wij uiteraard eerst contact met u op. Nadat u akkoord heeft gegevens betreft de reparatie en bijkomende kosten, wordt het herstel pas uitgevoerd. Alle uitgevoerde werkzaamheden worden genoteerd is uw onderhoudrapport van de aanhangwagen. H.O. van Welpen is RDW en VWE erkend.

Schermafbeelding 2021-12-09 150038
Winkelmand