IJZERSTERKE KWALITEIT   |   ALTIJD DÉ BESTE PRIJS   |   ONGELOOFLIJK MAATWERK   |   JARENLANGE ERVARING

Aanhanger merken

Aanhanger merken

Verschillende merken aanhangwagens bij Handelsonderneming van Welpen. Met onze ervaring en kennis van vele merken en soorten aanhangwagens, geven wij altijd een onafhankelijk advies. Zo bieden wij verschillende merken aan en deze merken zijn te bezichtigen bij ons op de vestiging. Ook leveren wij alle merken rechtstreeks vanuit de voorraad.

Optie pakket

Bovendien krijgt u bij alle aanhanger merken vrijblijvend het optie pakket. Ter illustratie bestaat het optiepakket uit een reserve wiel, eigendomsbewijs, safetyball, dekzeil en disselslot. Aanhanger merken en type aanhangers of een goedgekeurde koppeling van het aanhanger merk: KNOTT. Handelsonderneming van Welpen heeft een ruim en veelzijdig assortiment aan aanhanger merken.

Eduard Trailers Factory is in 2001 opgericht. Vervolgens hebben ze zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, montage en verkoop van geremde en ongeremde aanhangers. Bovendien zijn alle aanhangers ontwikkeld, getekend en opgenomen in diverse Europese goedkeuringen.

Böckmann aanhangwagens, geheel gegalvaniseerde aanhangwagens. Door middel van een koprek, bindrails, loofrekken, opzetborden en huiven zijn de Böckmann aanhangwagens volledig zijn uit te breiden. Ook zijn de aanhangwagens zijn voorzien van een optiepakket. Vandaar dat de Böckmann aanhanger een kwalitatieve aanhangwagen is voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Anssems aanhangwagens, sinds 1977 produceert het bedrijf al aanhanger van een uitzonderlijke hoogwaardige kwaliteit. Doordat er wordt gewerkt met een precieze manier met moderne technologieën, wordt er gewaarborgd dat alle aanhangwagens voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Vandaar dat een Anssems aanhanger top kwaliteit, veiligheid en gebruikersgemak levert. Ook bieden Anssems aanhangers vele accessoires aan om de aanhanger eventueel uit te breiden.

Aanhanger Eduard | Aanhanger Vlemmix | Aanhanger Anssems | Aanhanger Böckmann | Aanhangwagen Eduard | Aanhanger dealer

Tweedehands aanhangwagen kopen

Ook wanneer u zoekt naar een tweedehands aanhangwagen bent u bij Handelsonderneming van Welpen aan het juiste adres. Bovendien heeft Handelsonderneming Van Welpen een ruime voorraad in nieuwe aanhangwagens en trailers. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor diverse gebruikte aanhangwagens. Samengevat hebben wij wekelijks een nieuw aanbod aan gebruikte aanhanger. Kortom, prima wagens die nog een aantal jaren mee kunnen en dat voor een zacht prijsje. Ook worden de aanhangwagens gecontroleerd en goedgekeurd voordat wij deze aanbieden. Voor het actuele aanbod van onze 2e hands aanhangwagens, kunt u onze advertenties bekijken op marktplaats.

Winkelmand

close
Scroll To Top