Aanhanger merken

Merken aanhangwagens

Verschillende merken aanhangwagens bij Handelsonderneming van Welpen. Met onze ervaring en kennis van vele merken en soorten aanhangwagens, geven wij altijd een onafhankelijk advies gezien wij dealer zijn van verschillende aanhanger merken. Wij bieden verschillende merken aan en deze aanhanger merken zijn te bezichtigen bij ons op de vestiging. Wij leveren alle merken rechtstreeks vanuit de voorraad. Bij alle aanhanger merken krijgt u het optie pakket vrijblijvend. Het optiepakket bestaat uit een reserve wiel, eigendomsbewijs, safetyball, dekzeil en disselslot. Aanhanger merken en type aanhangers: Eduard kipper, bakwagen Anssems, tandemasser Anssems, bakwagen Böckmann, multitransporter Eduard, autotransporters Eduard, plateauwagen Eduard, huifaanhanger Anssems, bakwagen Vlemmix of een goedgekeurde koppeling van het aanhanger merk: KNOTT. Handelsonderneming van Welpen heeft een ruim en veelzijdig assortiment aan aanhanger merken. Vragen? Neem dan gerust even contact op met één van onze medewerkers!

Eduard Trailers Factory is in 2001 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, omtage en verkoop van geremde en ongeremde aanhangers zoals, plateauwagens, autotransporters, multitransporters, kippers achterwaarts, driezijdige kippers, etc. Alle multi-transporters, autotransporters en kippers zijn ontwikkeld, getekend en opgenomen in diverse Europese goedkeuringen. Logistieke apparaten, sterke groei, professionele kwaliteit en in alle maatvoeringen. Aanhanger merken: Eduard

Böckmann aanhangwagens, geheel gegalvaniseerde aanhangwagens. De Böckmann aanhangwagens zijn volledig uit te breiden met een koprek, bindrails, loofrekken, opzetborden en huiven. De aanhangwagens zijn voorzien van een optiepakket. Aanhanger merk Böckmann is een kwalitatieve aanhangwagen voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Anssems aanhangwagens, sinds 1977 produceert het bedrijf al aanhanger van een uitzonderlijke hoogwaardige kwaliteit. Door een precieze manier van werken met moderne technologieën, wordt er gewaarborgd dat alle aanhangwagens voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Aanhanger merk Anssems levert top kwaliteit ,veiligheid en gebruikersgemak. Anssems aanhangers biedt vele accessoires aan om de aanhanger eventueel uit te breiden.

Aanhanger merken | Aanhangwagen merken | Aanhanger Eduard | Aanhanger Vlemmix | Aanhanger Anssems | Aanhanger Böckmann | Aanhangwagen Eduard | Merken aanhangwagens | Merken aanhangers | Aanhanger dealer