Tweedehands aanhanger

Tweedehands aanhanger

Wij hebben verschillende tweedehands aanhangers en bieden deze aan voor scherpe prijzen. Een aanhanger wordt door ons gecontroleerd op stevigheid, veiligheid en een degelijk voorkomen. Indien nodig vervangen en/of repareren wij onderdelen van de aanhanger voor dat wij deze aanbieden. Met onze tweedehands aanhangers kunt u dus veilig de weg op en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bent u van plan om een aanhanger bij ons te kopen? Dan is het verstandig om eerst even contact op te nemen. Ons aanbod varieert namelijk per dag. U kunt de aanhanger gelijk meenemen en wij kunnen de aanhanger voor u op naam zetten. U kunt bij ons ook een aanhanger uitbreiden met een koprek, opzetborden, loofrekken, huif of eventueel laten bestickeren met reclame van uw bedrijf.

tweedehands aanhangers

Bij het zoeken naar een geschikte tweedehandse aanhanger, helpen wij u graag. Wij hebben een ruim assortiment aan aanhanger en het aanbod van aanhangers varieert van een tweedehands bakwagen, tweedehands kipper, tweedehands gesloten aanhanger tot een tweedehandse autotransporter.

Bel of mail, en vraag naar de mogelijkheden.

Gebruikte aanhangwagen kopen

Op zoek naar een gebruikte aanhangwagen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben wekelijks een nieuw aanbod aan gebruikte aanhangers. Prima wagens die nog een aantal jaren mee kunnen en dat voor een zacht prijsje. De aanhangwagens worden gecontroleerd en goedgekeurd voordat wij deze aanbieden. Voor het actuele aanbod van onze 2e hands aanhangwagens, kunt u onze advertenties bekijken op marktplaats & speurders.