IJZERSTERKE KWALITEIT   |   ALTIJD DÉ BESTE PRIJS   |   ONGELOOFLIJK MAATWERK   |   JARENLANGE ERVARING
- Ijzersterke kwaliteit - - Altijd dé beste prijs - - Ongelooflijk maatwerk - - Jarenlange ervaring -

Aanhanger kenteken

Kenteken aanhangwagen

Bij een ongeremde aanhangwagen heeft u geen kenteken nodig. De aanhangwagen krijgt het kentekenplaat van de auto, achterop gemonteerd. Dit geldt ook voor een geremde aanhangwagen met een laadvermogen tot 750 kg. Pas bij een laadvermogen boven de 750 kg, gaat het om een geremde aanhangwagen met kenteken. De aanhangwagen krijgt dan een eigen kenteken. Dit kentekennummer kan te naam gesteld worden en wordt via de RDW geregeld. Handelsonderneming van Welpen is RDW erkend en wij regelen de tenaamstelling.

Kenteken plaathouder

Houders om het nummerplaat op de aanhangwagen te monteren. Deze nummerplaathouders zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken en van verzinkt materiaal. Omdat een geremde aanhangwagen een vaste aanhanger kenteken heeft, zijn hier de plaathouders vaak overbodig omdat het kenteken vast zit op de aanhangwagen. Bij een ongeremde aanhangwagen wordt het kenteken van dat voertuig (auto) gemonteerd en is een kenteken plaathouder zeer geschikt om kenteken te wisselen. De losse kenteken plaathouders bieden wij aan in onze webshop.

Wanneer is een aanhanger kenteken nodig? RDW

Als u een aanhangwagen bezit met een toegestane maximum massa van meer dan 750 kg moet deze voorzien zijn van een kenteken bewijst. Is de aanhangwagen nog niet eerder geregistreerd geweest, dat kunt u alleen een kentekenbewijs krijgen voor uw aanhangwagen te laten keuren bij de RDW.

Tweedehands aanhangwagen kopen

Ook wanneer u zoekt naar een tweedehands aanhangwagen bent u bij Handelsonderneming van Welpen aan het juiste adres. Bovendien heeft Handelsonderneming Van Welpen een ruime voorraad in nieuwe aanhangwagens en trailers. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor diverse gebruikte aanhangwagens. Samengevat hebben wij wekelijks een nieuw aanbod aan gebruikte aanhanger. Kortom, prima wagens die nog een aantal jaren mee kunnen en dat voor een zacht prijsje. Ook worden de aanhangwagens gecontroleerd en goedgekeurd voordat wij deze aanbieden. Voor het actuele aanbod van onze 2e hands aanhangwagens, kunt u onze advertenties bekijken op marktplaats.

Winkelmand