IJZERSTERKE KWALITEIT   |   ALTIJD DÉ BESTE PRIJS   |   ONGELOOFLIJK MAATWERK   |   JARENLANGE ERVARING
- Ijzersterke kwaliteit - - Altijd dé beste prijs - - Ongelooflijk maatwerk - - Jarenlange ervaring -

Aanhanger lading

Aanhanger laden

Afhankelijk van de goederen die u wilt vervoeren, kiest u een aanhangwagen. Wanneer u slechts kleine goederen vervoert bij bijvoorbeeld een verhuizing of hobbymatig, dan is een kleine bakwagen voldoende. Vervolgens kunt u deze altijd nog uit breiden met opzetborden, koprek, bindrails, loofrekken en huiven. Doch is de bakmaat wel de basis van uw aanhangwagen en deze is niet te veranderen. Alleen als u professioneel gebruikt wilt maken van een aanhangwagen, bijvoorbeeld bedrijfsmatig, dan is het verstandig om een aanhangwagen aan te schaffen met een ruim laadvermogen en eventuele mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij het vervoeren van zand, grind of ander los materiaal zou u het beste een kipper (kiepwagen) kunnen aanschaffen. Door middel van deze aanhangwagen geeft u het de mogelijkheid om de lading te kippen. Een driezijdige kipper geeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om meerdere kanten op te kippen. Ter illustratie kan dot met een handpomp of elektrisch en zijn beide in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar.

Goederen gesloten vervoeren

Wilt u iets vervoeren dat niet in de buitenlucht mag? Dan kunt u het beste een aanhangwagen met huif of een gesloten aanhangwagen kopen. De goederen blijven hierdoor droog en veilig. Gesloten aanhangwagen en huif aanhangwagen zijn verkrijgbaar in verschillende laadvermogens 750kg t/m 3500kg. Ook zijn deze aanhangwagens verkrijgbaar in geremd, ongeremd, enkelassers en tandemassers. Verder hebben wij voor elke aanhanger lading de juiste aanhangwagen in ons assortiment. Bovendien leveren wij rechtstreeks vanuit de voorraad en hebben een showterrein van ruim 3000 m². Zo adviseren, informeren en koppelen wij de aanhangwagen voor uw aan bij een aankoop. Wij voorzien welke aanhangwagen van een optiepakket en zorgen voor een eigendomsbewijs & C.o.c. verklaring indien gewenst. Al onze aanhangwagen zijn volgens de E.E.G. richtlijnen en RDW toegelaten.

Aanhanger lading regels

De lading op de aanhangwagen mag niet verder uitsteken dan 1 meter en maximaal 5 meter van de achteras. De grenswaarde is 1 meter uitsteekwaarde. Bovendien mag de lading nooit uitsteken aan de voorzijde van de aanhangwagen. De voorzijde is het punt waarop de aanhangwagen aan het voertuig is gekoppeld. Aan de zijkanten van de aanhangwagen mag de lading maximaal 20cm uitsteken. Houd er wel rekening mee dat er vanaf 10cm uitsteekwaarde al gemarkeerd moet worden.

Aanhanger beladen

Aanhanger lading | Aanhanger beladen | Aanhanger belading | Aanhangwagen beladen

Winkelmand