Aanhanger Overijssel

Aanhanger kopen in Overijssel
Handelsonderneming van Welpen is gevestigd in Westerhaar-vriezenveensewijk te Overijssel. Voor onze eigen provincie zijn wij één van de grootste dealers in aanhangers, bakwagens, huif aanhangers, multitransporters, autotransporters, gesloten aanhangwagens, motortrailers, plateauwagens, schamelwagens, paardentrailers, geremde aanhangers, open aanhangers en gesloten aanhangers. Wij zijn dealer van o.a. Eduard, Böckmann, KNOTT, ROWE trailers, Vlemmix en Anssems. Aanhanger Overijssel, aanhanger huren Overijssel, Aanhanger repareren Overijssel of bakwagen Overijssel bij Handelsonderneming van Welpen bent u aan het juiste adres.

Wij leveren rechtstreeks vanuit onze voorraad. Wij zijn geen tussenhandel en kopen zelf in bij onze leveranciers (fabricaten). Hierdoor kunnen wij onze aanhangers leveren tegen de laagste prijzen en vrijwel altijd met een optie pakket. Dit optiepakket is voorzien van een safetyball, reservewiel, VEBA dekzeil, eigendomsbewijs en disselslot. Het optiepakket in combinatie met de lage prijzen en de juiste service zorgen voor een mooie resultaat: tevreden klanten.

Op onze vestiging met aanhangers in Overijssel, hebben wij 5500 m² aan terrein waar wij onze assortiment showen. Ook bij de aankoop van een bakwagen, gesloten aanhanger, huif aanhangwagen of plateauwagen, koppelen wij deze voor u aan, zorgen voor alle papierwerk en geven een uitleg en advies voor het gebruikt en onderhoud van de aanhanger.

Wij verkopen onze aanhangwagens door heel Nederland. Zowel aanhanger Drenthe, Aanhanger Friesland, aanhanger Groningen of Aanhanger Amsterdam.

Aanhanger huren Overijssel

Ook voor het huren van een aanhanger in Overijssel, aanhanger huren Twente, aanhanger huren Almelo, aanhanger huren Oldenzaal, aanhanger huren Hengelo of een aanhanger huren Enschede. Bekijk onze pagina verhuur  en bekijk ons huur aanbod. Lage dagprijzen en u betaald bij ons geen borg!

Aanhanger kopen Overijssel

Op zoek naar een aanhanger uit uw eigen provincie Overijssel. Kom dan eens bij ons op de vestiging kijken. Grootste aanhangers aanbod, aanhangwagens Twente, aanhangwagens Overijssel en aanhangwagens door heel Nederland. Wij hebben verschillende type aanhangers, maten en uitvoeringen op voorraad staan.

Aanhanger reparatie Overijssel

Aanhanger reparatie, aanhanger reparatie Twente? Handelsonderneming van Welpen repareert aanhangers en geeft zowel grote als kleine onderhoudsbeurten. Voor het vervangen van betonplex, lassen, achterlichtreparatie of het uitbouwen van uw aanhanger, kunt u bij ons langskomen.