Bagagewagen

Bagagewagen kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe bagagewagen? Bij Handelsonderneming van Welpen bent u hiervoor aan het juiste adres. Terwijl u onze website bezoekt kunt u direct een kijk nemen in ons ruime assortiment. Ook bent u van harte welkom voor een bezoek aan onze vestiging. Van Welpen heeft een uitgebreid assortiment in onder andere bakwagens en alle bij behorende accessoires. Samengevat is een bagagewagen een bakwagen met deksel in combinatie met opzet borden. Bovendien kunt u bij de meeste uitvoeringen bagagewagens het deksel eenvoudig verwijderen. Zodoende kan de aanhanger ook als gewone aanhangwagen (bakwagen) gebruikt worden. Vandaar dat het voordeel van een bagage aanhangwagen is dat de aanhangwagen de lading droog en veilig vervoerd. Een bagagewagen wordt vaak ingezet als gereedschapswagen, wintersportwagens of marktwagen.

Aanhanger op maat

Zo zijn onze bagagewagens verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en laadvermogens. Maar ook is het mogelijk om een bagagewagen op maat te laten maken. Hieruit volgt dat u hiervoor wel even contact met ons moet opnemen. Zodoende kunnen wij u zo goed mogelijk helpen bij het op maat maken van uw aanhanger. Bovendien worden alle aanhangers geleverd met een gratis optiepakket. Samengevat bestaat het optiepakket uit: eigendomsbewijs, reservewiel, safety ball en disselslot.

Tweedehands bagagewagen kopen

Op zoek naar een tweedehands aanhangwagen of een gebruikte bagagewagen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben wekelijks een nieuw aanbod aan gebruikte aanhanger of een tweedehands bagagewagens. Prima wagens die nog een aantal jaren mee kunnen en dat voor een zachte prijs. De aanhangwagens worden gecontroleerd en goedgekeurd voordat wij deze aanbieden. Voor het actuele aanbod van onze 2e hands aanhangwagens, kunt u onze advertenties bekijken op marktplaats & speurders.

bagagewagen

bagagewagen

bagagewagen