Koetstrailer

Aanhangwagen voor het vervoer van koetsen
Een koetstrailer is een aanhanger die speciaal gebouwd is om een rijtuig (koets) te vervoeren. Een koets-trailer is een type aanhanger die ook geschikt is voor het vervoeren van bijvoorbeeld een quad, brommobiel of microcar. De koetstrailer is een aluminium aanhanger, geheel gegalvaniseerd, voorzien van grip oprij-platen, rails en een neuswiel. Een koetstrailer is uit te breiden met een koprek, lier, disselkist, opzetborden of dekzeil.

Mocht u opzoek zijn naar een specifieke maatvoering, kunnen wij een trailer op maat laten maken voor u. Echter zit hier wel een levertijd aan verbonden.

Elke trailer wordt bij ons standaard geleverd met een optiepakket bestaande uit een eigendomsbewijs, disselslot, safetyball, reservewiel en afdekzeil. Wij zetten de koetstrailer op naam en u kunt uw nieuwe trailer gelijk meenemen. Wij koppelen de trailer uiteraard ook voor u aan en controleren als alles werkt, zodat u veilig de weg op kunt. Bekijk ons aanbod op de website of voor vragen kunt u contact op nemen.