IJZERSTERKE KWALITEIT   |   ALTIJD DÉ BESTE PRIJS   |   ONGELOOFLIJK MAATWERK   |   JARENLANGE ERVARING
- Ijzersterke kwaliteit - - Altijd dé beste prijs - - Ongelooflijk maatwerk - - Jarenlange ervaring -

Koetstrailer

Aanhangwagen voor het vervoer van koetsen

Een koetstrailer is een aanhanger die speciaal gebouwd is om een rijtuig (koets) te vervoeren. Zo is een koets-trailer een type aanhanger die ook geschikt is voor het vervoeren van bijvoorbeeld een quad, brommobiel of microcar. Verder is de koetstrailer een aluminium aanhanger, geheel gegalvaniseerd, voorzien van grip oprij-platen, rails en een neuswiel. Daarnaast is de koetstrailer uit te breiden met een koprek, lier, disselkist, opzetborden of dekzeil.

Wanneer u opzoek bent naar een specifieke maatvoering, kunnen wij een trailer op maat laten maken voor u. Echter zit hier wel een levertijd aan verbonden.

Ook wordt elke trailer bij ons standaard geleverd met een optiepakket bestaande uit een eigendomsbewijs, disselslot, safetyball, reservewiel en afdekzeil. Vervolgens zetten wij de koetstrailer op naam en u kunt uw nieuwe trailer gelijk meenemen. Wij koppelen de trailer uiteraard ook voor u aan en controleren als alles werkt, zodat u veilig de weg op kunt. Bovendien kunt u alvast het aanbod bekijken op de website. Ook wanneer u vragen heeft over een aanhanger kunt u altijd contact zoeken met een van onze medewerkers.

Tweedehands bakwagen kopen

Op zoek naar een tweedehands aanhangwagen of een gebruikte bakwagen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben wekelijks een nieuw aanbod aan gebruikte aanhanger of een tweedehands bakwagen. Prima wagens die nog een aantal jaren mee kunnen en dat voor een zacht prijsje. De aanhangwagens worden gecontroleerd en goedgekeurd voordat wij deze aanbieden. Voor het actuele aanbod van onze 2e hands aanhangwagens, kunt u onze advertenties bekijken op marktplaats.

Winkelmand